| Angie fotograf.... neke moje slike..... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
snow_princess Admin
Broj poruka : 232 Godina : 32 Localisation : Valjevo, Srbija Datum upisa : 18.04.2007
| Naslov: Angie fotograf.... neke moje slike..... Čet Avg 02, 2007 6:38 pm | |
| U slobodno vreme, volim da fotografisem prirodu, zivotinje, a ponekad mi i moja sestra posluzi kao model. heh... Evo nekih slika,po meni top 10 su ovih 10,pa vi recite da li vam se svidjaju ..... p.s. malo su vece, ali nisam mogla da ih smanjujem.... | |
|
| |
snow_princess Admin
Broj poruka : 232 Godina : 32 Localisation : Valjevo, Srbija Datum upisa : 18.04.2007
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Čet Avg 02, 2007 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Niky
Broj poruka : 27 Datum upisa : 28.07.2007
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Pet Avg 03, 2007 12:42 am | |
| Nemoj da zezas da su ovo tvoje fotke Znaci totalno su ql Najvise mi se svidjaju druga, cetvrta, peta, osma & deseta. Bas imas talenta- trebalo bi da se malo zainteresujes za fotografiju profesionalno Kapiram da su neke i Photoshopirane(ili su sve?) | |
|
| |
snow_princess Admin
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Pet Avg 03, 2007 1:26 pm | |
| Da,da,da, moje fotke. Hvala na komplimentima. Nije ni jedna radjena u Photoshopu. Ne znam na koje mislis da su tamo radjene. Prva i sesta su slucajno tako ispale. Jurila sam komsinicine macke da ih slikam, ona prva se zavukla iza nekog krsa(cigle, cevi...) i ja sam vikala mac,mac, mac, a kad je ona provirila, slucajno sam pritisla dugme na digitalcu, i eto slike ! Pa, mislim da cu malo ozbiljnije tome da se posvetim u skorijoj buducnosti... (naravno da sam morala u Corel Draw X3 da napisem u uglu by:Angie, da se zna cije je ! | |
|
| |
snow_princess Admin
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Pet Avg 03, 2007 3:47 pm | |
| Evo jos jedne... Za sad imam 15ak dobrih slika... (p.s. mrzi me sve da smanjujem, pa da uploadujem kao link,pa da postavljam.......) | |
|
| |
Miss Sunshine
Broj poruka : 68 Godina : 30 Localisation : ....Valjevo...... Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Uto Avg 07, 2007 12:11 am | |
| da sve su njene.............one sa mackama kada je slikala ja sam bila tu......... postavicu i ja moje u novoj temi ali naravno Angelinine su daleko bolje ! | |
|
| |
Niky
Broj poruka : 27 Datum upisa : 28.07.2007
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Sub Avg 11, 2007 2:45 am | |
| Uuu Ovo nebo je super Mozda ti ga uzmem da ga stavim u moju igru Zezam se Ne bi ga uzeo bez dozvole a i stavio bih te kao autora u GameCredits Btw- Ako ih nisi sredjivala u Photoshopu onda su tek stvarno profi Svaka cast. | |
|
| |
snow_princess Admin
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... Pet Avg 17, 2007 1:58 pm | |
| Hvala! Pa, moze, ako hoces ti stavi... p.s. mozes da napravis igru sa dalmatincima... hehehhe..... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Angie fotograf.... neke moje slike..... | |
| |
|
| |
| Angie fotograf.... neke moje slike..... | |
|