| Hej! Probudite se! | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Snooopy Moderator
Broj poruka : 215 Localisation : Zagreb Datum upisa : 21.08.2007
| Naslov: Hej! Probudite se! Uto Okt 09, 2007 10:54 pm | |
| Moram primijetiti da nas nema puno aktivnih na forumu Kakve svrhe onda forum kada ni admini ne dolaze? Fakat nema svrhe. A onda se čudite kaj nam nema puno ljudi na forumu. Pa kad ni oni učlanjeni ništa ne pišu. Nitko nije glup. Svi se učlanjuju u aktivne forume, što mi nismo. Povlačim ono da je forum super. | |
|
| |
snow_princess Admin
Broj poruka : 232 Godina : 32 Localisation : Valjevo, Srbija Datum upisa : 18.04.2007
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Okt 21, 2007 5:47 pm | |
| pa nije super, nema ljudi na njjemu...ima dobrih saveta i textova ali sve to ostaje zaboravljeno.. ja nemam vremena da dolazim na forum, u pocetku sam se bas zalozila na njega, ali sad je skola, gimnazija (ima puno da se uci).... a i kad vidim da ostali slabo dolaze, zasto bih ja.... ne bih da drzim monologe na forumu..... jbg, al tako je.. :[ | |
|
| |
Snooopy Moderator
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Pet Nov 02, 2007 4:29 pm | |
| Pa ne znam zašto drugi ne dolaze, ali žirafa i ja odgovaramo kada netko napiše post! A vjerujem da bi i drugi! Ne vodiš monologe! Nisi pisala post sto godina! Žirafa i ja katkad dođemo ali pošto nema admina, otiđemo! Znam da i žirafa dođe jer smo aktivne na forumu nasi ljubimci! Oprosti ali tako je! Više Žirafa i ja vodimo monogoge nego ti! Sorry, ali je istina. | |
|
| |
zirafa Admin
Broj poruka : 100 Godina : 29 Localisation : Zajecar Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Nov 04, 2007 9:31 pm | |
| Da... Ja sam isto (pomocni) admin ovde tako da cu ga verovatno ja morati ozivljavati i preuzeti! Istina je da se forum uspavao! Potpuno! | |
|
| |
Snooopy Moderator
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Nov 11, 2007 5:23 pm | |
| da...tužno!!! NEĆEMOOOOO odustati!!! | |
|
| |
snow_princess Admin
Broj poruka : 232 Godina : 32 Localisation : Valjevo, Srbija Datum upisa : 18.04.2007
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Nov 11, 2007 6:48 pm | |
| pa ajde da se pokrenemo onda ! ja cu slati PM-ove nekim ljudima sa zivotinjskogcarstva... | |
|
| |
snow_princess Admin
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Nov 11, 2007 6:51 pm | |
| morate me razumeti, ,odkako mi je uginuo Maluk, vise nemam toliku zelju i slab posecujem forume o psima.. kad zateknem negde njegovu sliku ponekad zaplacem...srce mi se ispuni ooogromnom tugom... nije mi lako, i jos sad i ova gimnazija koja je mnogo teska, a i ocene mi nisu bas najbolje... ;( | |
|
| |
zirafa Admin
Broj poruka : 100 Godina : 29 Localisation : Zajecar Datum upisa : 19.07.2007
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Ned Nov 11, 2007 8:21 pm | |
| Razumem te! Ali ojacaj! Misli na lepe trenutke s njim, na sve sto ste proziveli zajedno! Budi pozitivna! Tvoja tuga nece ga vratiti u zivot... Znam da to nije lako, ali potrudi se... | |
|
| |
Snooopy Moderator
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Čet Nov 15, 2007 4:45 pm | |
| Da...ja ti isto tako poznajem jednu djevojku koja je izgubila beagle, i otada više ne dolazi na forume...umire od tuge. Smatram da je učinila veliku pogrešku! Nemoj je i ti! Razumijem te, ali nemoj odustati! | |
|
| |
Snooopy Moderator
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! Pet Nov 30, 2007 2:27 pm | |
| Kako smo se probudili, zaključavam temu!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hej! Probudite se! | |
| |
|