LoVe_DoGs_FoReVeR!
|
|
| | Autor | Poruka |
|---|
snow_princess Admin

Broj poruka: 232 Godina: 19 Localisation: Valjevo, Srbija Datum upisa: 18.04.2007
 | Naslov: Psi stranih zvezda Čet Jul 19, 2007 1:17 pm | |
| Ovde postavljajte slike stranih zvezda i njihovih pasa, i komentarisite njihov odnos....  jedan od boljih linkova: http://www.celebritydogblog.com/ a i ovaj je sjajan kao i onaj iznad : http://www.celebrity-pets.com/.  _________________ 
 ..."nek ti je sreca, ma gde postojis, ljubavi moja..." Maluk, volm te zauvek!!!!!!!
Poslednji put izmenio dana Pet Jul 20, 2007 5:53 pm, izmenio ukupno 2 puta |
|  | | snow_princess Admin

Broj poruka: 232 Godina: 19 Localisation: Valjevo, Srbija Datum upisa: 18.04.2007
 | Naslov: Re: Psi stranih zvezda Pet Jul 20, 2007 10:30 am | |
| Ashlee Simpson sa svojom kucom Blondie, za koju ima preskupu Louis Vuitton torubu. . .  Ben Affleck i njegova 2 psa:  Britney Spears i njena civava Bit Bit: (mislim da se ona lose ophodi prema svom psu, pa ona se lose ophodi i prem sebi , secate se obijane glave i da je bila u ludnici, sta onda reci za ovog jadnog psa?! barem je obucen i,nadam se uvek sit. . . .)   Demi Moore i njen pas Vida Blue:  Gwen Stefani seta svog psa:  Halle Berry i njeni maltezeri:  Jennifer Aniston i slatko, belo stene:  Jennifer i njen pas Norman:  Jessica Alba u pauzi trcanja sa svojim psom:  Jessica sa svojim mopsom:  Jessica i dva slatka mopsa:  Jessica Simpson i njeno prelepo kuce Daisy (nisam sigurna koje je rase):  Ova slika mi je bas slatka:  _________________ 
 ..."nek ti je sreca, ma gde postojis, ljubavi moja..." Maluk, volm te zauvek!!!!!!!
Poslednji izmenio dana Pet Jul 20, 2007 11:18 am, izmenjeno ukupno 1 puta |

| Naslov: Re: Psi stranih zvezda Pet Jul 20, 2007 10:53 am | |
| _________________ 
Poslednji put izmenio dana Uto Avg 21, 2007 6:46 pm, izmenio ukupno 2 puta |

| Naslov: Re: Psi stranih zvezda Pet Jul 20, 2007 11:11 am | |
| A ne znam da li ste primetili, 19. jula se pojavila i Britney, na Malibu plazi sa novim ljubimcem (od civave Bit Bit ni traga, ni glasa) joksirskim terijerom!!! Pa naravno, cim Paris nesto uradi, zasto ne i Britney ?!  _________________ 
 ..."nek ti je sreca, ma gde postojis, ljubavi moja..." Maluk, volm te zauvek!!!!!!! |

| Naslov: Re: Psi stranih zvezda Pet Jul 20, 2007 11:50 am | |
| _________________ 
 ..."nek ti je sreca, ma gde postojis, ljubavi moja..." Maluk, volm te zauvek!!!!!!! |
|  | | Snooopy Moderator

Broj poruka: 215 Localisation: Zagreb Datum upisa: 21.08.2007
 | Naslov: Re: Psi stranih zvezda Uto Avg 21, 2007 3:08 pm | |
| Ova Paris Hilton je TOTALNO luda! Pa mislim da je promijenila tridesetak pasa! jao luđakinje!  jadni psi |
|  | | Miss Sunshine

Broj poruka: 68 Godina: 17 Localisation: ....Valjevo...... Datum upisa: 19.07.2007
 | Naslov: Re: Psi stranih zvezda Uto Avg 28, 2007 3:09 pm | |
| Slazem se da je Paris luda i Britney takodje......... A vidi se da Jessica Alba i Hilary obozavaju svoje pse i da super brinu o njima.......... |
|  | | Snooopy Moderator

Broj poruka: 215 Localisation: Zagreb Datum upisa: 21.08.2007
 | Naslov: Re: Psi stranih zvezda Pet Avg 31, 2007 2:37 pm | |
| Pa da, mijenjaju toliko paaasaaa...jadni psi, tko zna gdje završe kada jedna od njih dvije uzme drugoga psa! I mi se pitamo tko to baca pse na ulicu! |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|